Jacob Jensen Chrono 605

Jacob Jensen Chrono 605

Verzendkosten: Gratis
Levertijd: Binnen 48 uur
€359,00

Gegarandeerd Origineel Jacob Jensen Product

Afbeeldingen 1 2 3
Beschrijving
Een icoon in de Jacob Jensen horloge collectie is de Chronograph lijn, waarvoor Jacob Jensen de meest prestigieuze “Product Design of Particularly High Quality” Red Dot Design Award won. Het horloge werd vooral geprezen door het weglaten van een heleboel cijfertjes en schalen, waardoor de echte functie in het dagelijks leven weer voorop komt te staan.

De Jacob Jensen Chronograph 605 heeft een kast, geheel gemaakt van antiallergisch en lichtgewicht glanzend gepolijst titanium. Boven de blauwe wijzerplaat – welke mooi "sonnenschliff" stralend geslepen is - draaien wijzers in mat koperen, mat zilveren en mat gouden kleur.

Op de kast zit saffierglas, dat zeer stootbestendig en bovendien buitengewoon krasvast is, in de kast zit een betrouwbaar quartz uurwerk van de Zwitserse fabrikant Ronda, en aan de kast zit een zwart lederen horlogeband, die door de bijzondere bevestiging eenvoudig (zelf) uit te wisselen of te vervangen is.

Het 37 millimeter brede horloge heeft naast de tijd en tijdmeet mogelijkheid, ook een datumaanduiding. Van de Jacob Jensen Chronograph 605 is ook een kleinere variant: de Chronograph 615.


Toevoegen aan wenslijst

Red Dot Design Award

Jacob Jensen Curve 250

€189,00

Een mooi Cadeau?

Jacob Jensen Wekker 341

€69,50