Jacob Jensen New XL 702
 

Jacob Jensen New XL 702

Verzendkosten: Gratis
Levertijd: Binnen 48 uur
189,00

Gegarandeerd Origineel Jacob Jensen Product

Afbeeldingen 1
Beschrijving
De New collectie is de meest beroemde collectie van Jacob Jensen. Met de collectie werd in 2012 de begeerde Red Dot Design Award gewonnen, omdat de jury onder de indruk was van het minimalistische ontwerp, dat in al haar eenvoud zorgt voor een verscherpte perceptie van de essentie.

De Jacob Jensen New 702 is een nieuwe, extra grote uitvoering van het horloge met over het midden van de wijzerplaat een verticale streep, als een optische verlenging van de horlogeband. De karakteristieke dubbele secondewijzer is aan de ene kant rood, in het midden zwart en aan de andere kant groen. De kast van het horloge is van mat roestvrij staal en aan het horloge zit een zwart rubberen horlogeband, die door de bijzondere bevestiging eenvoudig (zelf) uit te wisselen of te vervangen is.

Het 39 millimeter brede horloge heeft mineraal glas en een betrouwbaar Zwitsers Ronda quartz uurwerk, dat naast de tijd, ook de datum aangeeft. De Jacob Jensen New 702 is de grote uitvoering van de New 732 en er is ook een kleinere damesvariant, de New 742.


Toevoegen aan wenslijst

Design Klassieker

Jacob Jensen Titanium 640

239,00

Een mooi Cadeau?

Jacob Jensen Wekker 340

69,50