Jacob Jensen New XL 777
 

Jacob Jensen New XL 777

Verzendkosten: Gratis
Levertijd: Binnen 48 uur
189,00

Gegarandeerd Origineel Jacob Jensen Product

Afbeeldingen 1
Beschrijving
De New collectie is de meest beroemde collectie van Jacob Jensen. Met de collectie werd in 2012 de begeerde Red Dot Design Award gewonnen, omdat de jury onder de indruk was van het minimalistische ontwerp, dat in al haar eenvoud zorgt voor een verscherpte perceptie van de essentie.

De Jacob Jensen New 777 is een nieuwe, extra grote uitvoering van het horloge met over het midden van de wijzerplaat een verticale verdieping, als een optische verlenging van de horlogeband. De karakteristieke dubbele secondewijzer is groen, net als de rand onder het minerale glas. De kast van het horloge is van glanzend roestvrij staal en aan het horloge zit een zwart rubberen horlogeband, die door de bijzondere bevestiging eenvoudig (zelf) uit te wisselen of te vervangen is.

Het 39 millimeter brede horloge heeft mineraal glas en een betrouwbaar Zwitsers Ronda quartz uurwerk, dat naast de tijd, ook de datum aangeeft. De Jacob Jensen New 777 is de grote uitvoering van de New 757 en er is ook een kleinere damesvariant, de New 767.


Toevoegen aan wenslijst

Design Klassieker

Jacob Jensen Titanium 640

239,00

Een mooi Cadeau?

Jacob Jensen Wekker 340

69,50