Jacob Jensen Wekker 352

Jacob Jensen Wekker 352

Verzendkosten: 4,95 - gratis v.a. 99,-
Levertijd: Binnen 48 uur
89,50

Gegarandeerd Origineel Jacob Jensen Product

Afbeeldingen 1 2 3
Beschrijving
De radiogestuurde wekkers van Jacob Jensen hebben de onmiskenbare Jacob Jensen signatuur; ze zijn niet alleen mooi maar ook praktisch en de bediening is weldoordacht.

De Jacob Jensen Alarm Clock 352 is een radiogestuurde wekker – het quartz uurwerk maakt iedere nacht contact met de radiozender in Frankfurt am Main om zich (zo nodig) gelijk te zetten met de atoomklok. Deze functie is buitengewoon handig bij het overgaan van winter naar zomertijd en vice versa. De wekker heeft een witte wijzerplaat met zwarte wijzers en een blauwe wijzer voor het instellen van de alarm/wektijd. Het alarm kan aan of uit worden geschakeld door aan de voorkant op de ‘alarm on’ of ‘alarm off’ knop te drukken, waarbij er (ter bevestiging) even een klein rood led lampje gaat branden. De wekker beschikt over een snooze functie, als u niet meteen op hoeft, en heeft voor het aflezen van de tijd in het donker wijzerplaatverlichting.

De kast van de wekker heeft een afmeting van 126 x 103 x 45 millimeter (h x b x d) en is gemaakt van kunststof. De wekker werkt op twee AA batterijen, die wij standaard meeleveren.


Toevoegen aan wenslijst