Ruilen / Retourneren

JacobJensen.nl is de officiële online winkel voor de Benelux van Jacob Jensen producten en is tot stand gekomen door een samenwerking tussen JACOB JENSEN DESIGN A/S en De Keizer Media.

We wijzen u graag op de mogelijkheid uw bestelling te retourneren en/of te ruilen:

Bij de aankoop van onze producten heeft u de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende veertien dagen (bij bestelling in november en december 30 dagen) vanaf de dag van ontvangst van het product. U kunt uw bestelling in die periode ruilen voor een ander product of retourneren en uw bestelling terug laten betalen. Bij het retourneren van een horloge vanwege een defect, verzoeken wij u eerst (het liefst telefonisch) contact met ons op te nemen.

Maak bij ruilen of retourneren altijd gebruik van ons retourformulier, dat u hier kunt downloaden.

Tijdens de termijn van 14 dagen (bij bestelling in november en december 30 dagen) moet u, om recht op uw herroepingrecht te houden, zorgvuldig omgaan met het product en de eventuele verpakking. U mag het product gedurende deze periode slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wilt houden. Indien u van uw herroepingsrecht gebruik maakt, moet u het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele verpakking en staat, aan ons retourneren.

Bij het retourneren van een volledige bestelling, betalen wij u het volledige aankoopbedrag terug, inclusief eventuele door u betaalde (standaard) verzendkosten, binnen 14 dagen nadat we bericht hebben gekregen dat u dit product wilt retourneren. We brengen u geen kosten in rekening voor het retourneren, maar uw kosten voor het terugsturen vergoeden wij niet. Ongefrankeerde post wordt door ons niet in ontvangst genomen. Bij verdwijning van een retour in de post kunnen wij ook niet verantwoordelijk worden gesteld, wij adviseren u daarom retouren altijd zo zorgvuldig mogelijk te versturen.