Jacob Jensen Telefoon 1

Jacob Jensen Telefoon 1

Verzendkosten: € 4,95 - gratis v.a. € 99,-
Levertijd: Binnen 48 uur
€79,00

Gegarandeerd Origineel Jacob Jensen Product

Afbeeldingen 1 2 3
Beschrijving
De Jacob Jensen Telephone 1 is een niet te grote, prachtig ontworpen telefoon, die zowel op een bureau als aan de wand goed tot zijn recht komt. De toetsen, die op de standaard zijn gepositioneerd, maken de telefoon eenvoudig te bedienen.

Buiten mooi is de Jacob Jensen telefoon natuurlijk ook praktisch. Zo is heeft het toestel een geheugenfunctie voor 10 telefoonnummers, een herhaaltoets voor het laatst gekozen nummer, zijn er 2 snelkiesnummers in te stellen, is het belvolume te regelen, heeft het een R-toets voor telefoneren via een telefooncentrale en beschikt de telefoon over een ‘mute’ knop in de hoorn, waardoor de beller u niet kan horen als deze is ingedrukt.

Het toestel kan op de bijgeleverde zware voet op een bureau worden neergezet of aan de wand worden opgehangen. Bij de individueel genummerde telefoon zitten alle benodigde kabels en de gebruiksaanwijzing. De totale afmeting van het toestel, zonder de voet, is 20 x 4,5 x 4 centimeter (lxbxh). Het toestel is niet geschikt voor digitale (DECT) telefonie.


Toevoegen aan wenslijst