Jacob Jensen Telefoon 3

Jacob Jensen Telefoon 3

Verzendkosten: Gratis
Levertijd: Binnen 48 uur
99,00

Gegarandeerd Origineel Jacob Jensen Product

Afbeeldingen 1 2 3
Beschrijving
In de Jacob Jensen Telephone 3 zijn de beste designs van Jacob Jensen bijeengebracht. Het telefoontoestel, dat zowel voor thuis als op kantoor geschikt is, doet denken aan de samenwerking die Jacob Jensen met Bang & Olufsen heeft gehad.

Buiten mooi, is de Jacob Jensen telefoon natuurlijk ook praktisch. Zo is het gekozen telefoonnummer te zien op het LCD-display en heeft het een geheugenfunctie voor 14 telefoonnummers. Ook is er een herhaaltoets voor het laatst gekozen nummer, zijn er snelkiesnummers in te stellen, is het belvolume te regelen en beschikt de telefoon over een ‘mute’ knop in de hoorn, waardoor de beller u niet kan horen als deze is ingedrukt.

Het toestel kan op de bijgeleverde zware voet op een bureau worden neergezet of aan de wand worden opgehangen. Bij de individueel genummerde telefoon zitten alle benodigde kabels en de gebruiksaanwijzing. De totale afmeting van het toestel, zonder de voet, is 20 x 14 x 5 centimeter (lxbxh). Het toestel is niet geschikt voor digitale (DECT) telefonie.


Toevoegen aan wenslijst