WS I Temperatuurstation

WS I Temperatuurstation

Verzendkosten: Gratis
Levertijd: Binnen 48 uur
99,50

Gegarandeerd Origineel Jacob Jensen Product

Afbeeldingen 1 2 3
Beschrijving
Het Jacob Jensen temperatuurstation maakt deel uit van de Red Dot Design Award winnende Weerstation I collectie van Jacob Jensen. De collectie verdiende de prijs door het samenspel van de pure lijnen, de simpele vormen, de goede afleesbaarheid en de praktische toepassing.

Het temperatuurstation bestaat uit een digitale ontvanger die draadloos in verbinding staat met de sensor, welke binnen of buiten geplaatst kan worden (liever niet in direct zonlicht, regen of sneeuw en op een maximale afstand van 30 meter). Het temperatuurstation komt met één witte sensor, er zijn in totaal maximaal drie sensoren op aan te sluiten, die afzonderlijk kunnen worden afgelezen. Extra sensoren kunt u los bestellen via deze link
. Voor de meting van elke sensor is een eigen geheugenfunctie, er is een resetknop en de temperatuur kan naar keuze worden weergegeven in Celsius of Fahrenheit.

Het temperatuurstation kan los staan, of al dan niet in combinatie met andere onderdelen van het Jacob Jensen weerstation gemonteerd worden op de
apart te bestellen standaard. Als u meerdere onderdelen van het weerstation wilt bestellen en deze samen op de standaard wilt plaatsen, moet u voor het tweede (en ieder volgende onderdeel) een apart te bestellen opzetplaatje bestellen. Deze opzetplaatjes kunnen daarnaast ook dienst doen als muurbevestiging.

De afmeting van het temperatuurstation is 140 x 62 x 22 mm (bxhxd). De sensor heeft een afmeting van 140 x 52 x 22 mm (bxhxd). Batterijen worden standaard gratis meegeleverd.


Onderdelen van het Jacob Jensen Weerstation I zijn niet te combineren met onderdelen van Weerstation II.


Toevoegen aan wenslijst